Butiken

Hos oss på Munkedals Plantskolan hittar ni en mix utav bra, praktiska och gedigna trädgårdsredskap som förenklar arbetet i trädgården. Vi har även ett brett sortiment utav olika trädgårdstillbehör som förgyller din trädgård och som hjälper dina växter att trivas ännu bättre. Här är bara en liten del utav vad du kan hitta i vårt sortiment:

Till trädgårdsdammen har vi allt från färdiga paket med en enkel installation till den stora dammen som kräver både duk, pump, belysning och växter. Vill du ha fiskar i din damm så kom in en sväng så kan vi tipsa dig om lokala fiskodlare och vad du behöver tänka på då.

I redskapssortimentet har vi bland annat smarta, svensktillverkade trädgårdsredskap ifrån Svea Redskap så som Lucko och Pendelhackan. Ni hittar även spadar, hackor, liar, grensaxar och sekatörer m.fl. Vi har allt från enkla och prisvärda redskap till rostfria japanska proffsverktyg.

Till dina växter har vi ett brett utbud utav krukor i alla former och storlekar t.ex den svenska Lindesbergskrukan i isolerande lättviktsmaterial. Andra trädgårdstillbehör så som spaljerer och växtstöd hittar ni också här.

Dukar av olika slag säljs både färdig paketerade och i metervara. Vi har bland annat markduk, fiberduk, juteväv, bubbelplast och sadeljord.

Vi säljer jord ifrån Hasselfors och Fagerhults torv.

Och om ni har råkat ut för oönskade djur i trädgården så finner du både Trico-garden Rå-väck och Revira mot rådjuren och koppartejp och snigelmedel mot sniglarna i butiken.

Butiken bilder