Aktiviteter

Information om våra kurser och aktiviteter hittar du även under evenemangsfliken på vår Facebook sida. Tryck på Facebook ikonen här till höger för att komma direkt till evenemangssidan.

PLANERA DIN TRÄDGÅRD

MÅN 4/2 KL. 18.30- ca 21

Vi går igenom vilka faktorer man ska tänka på när man designar sin trädgård.Vad får jag plats med? Hur får jag harmoni? Ni berättar om er trädgård och tillsammans gör vi förslag till förändringar/förbättringar. Vi träffas minst 4 ggr, finns det sedan intresse kan det vara trevligt att besköka varandras trädgårdar. 

Kursavgift 600 kr, Anmälan senast 1/2.

BESKÄRNINGSKURS

MÅN 11/2 KL 18.30 - ca 21

Vi flätar föremål till trädgården och hemmet. Det kan t.ex vara växtstöd, korgar, fat mm. På en helg hinner man t.ex. göra en korg, det hinner man tyvärr inte på en kvälls kurs. Vi lär oss olika beskärningsmetoder och när man använder dem, samt prövar olika beskärningsredskap. Första träffen är en teoretisk genomgång och sedan bestämmer vi två 1/2 dagar, där vi genomför praktiska övningar.

Kurskostnad 400 kr. Anmälan senast 8/2.

 

Välkomna!

Om inget annat står bedrivs kurserna i det gula boningshuset på plantskolan och fika ingår. Meddela ev allergier vid anmälan.
Anmälan till kurserna sker till Munkedals Plantskola på:
tel: 0524-128 40 eller
e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

aktiviteter bilder2 2

FB

Studieframjandet logotyp